Naša preporuka su mnoge zadovoljne mušterije i:

  • Povoljne cene i brza usluga u svakom momentu
  • Radno vreme od 0 do 24 h - NON STOP
  • Uvek više vozila na raspolaganju čime cenimo vaše vreme
  • Ljubazni odnos prema mušterijama od strane svih zaposlenih u našoj firmi
  • Uvek ozbiljan odnos prema poslu

O nama

  • Kombi svih veličina od 10m3 do 19m3 i nosivosti od 1 do 3 tone
  • Kamioni svih veličina od 15m3 do 35m3 i nosivosti od 3 do 6 tona
  • Kamioni sa utovarnim rampama raznih nosivosti
  • Sa i bez profesionalnih radnika u zemlji i inostranstvu
Pakovanje sa našim ili vašim kutijama i materijalom. Selidba po sistem ključ u ruke uz punu sigurnost bez oštećenja. Po želji vaše stvari dajemo na pranje, reparaciju, popravku kod proverenih majstora svog zanata sa kojima imamo dugogodišnju saradnju.

Organizovan udruženi transport iz evropske unije do Srbije i obratno kao i drugih zemalja. Dugogodišnje iskustvo u prevozu i prenošenju teških tereta: klaviri, kase, sefovi, mašine... Šlep Služba na svim relacijama do 2500 kilograma.

Naša vozila su bila u svim evropskim zemljama i prevozili smo različitu robu, čak smo vozili živog medveda i tigra za Kijevski cirkus koji su posle kratke bolesti, zbog koje nisu mogli na put, vraćeni našim vozilima iz Beograda u Kijev. Prevozili smo reklamnu formulu 1 preduzeća West od Berlina po celom Balkanu i nazad. Selili smo koncertni klavir star preko 150 godina za plemićku porodicu do Londona bez potrebe za štimovanjem što je potvrdio klavir štimer odmah po dostavi klavira.

Selili smo Ambasade Makedonije, Nemačke, Konga, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Turske... Naše stalne mušterije su sve vodeće marketing agencije, duvanske industrije, prehrambene industrije, hemijske i druge industrije, mnoge trgovine na veliko i malo, tapetarske i stolarske radionice, razne zanatlije, apoteke, privatne i državne klinike,dom za stara lica , tv i radio stanice, fabrike raznih proizvoda... Vršili smo dopremanje robe na sve vrste sajmova u Srbiji i inostranstvu.

Ozbiljan posao za ozbiljne ljude!

Potrebno nam je vaše poverenje a sve ostalo prepustite nama da ukazano poverenje opravdamo i zaslužimo vašu preporuku! Pokušavamo da u našem poslu uvedemo pravila ponašanja kako bi izbacili iz struke ljude koji misle da je posao prevoznika samo okretanje volana. Borba protiv ovakvih prevoznika se odvija preko Udruženja Kombi Prevoznika čiji je Predsednik a naš direktor Autoprevoznik Ljubinković Igor izabran od kolega prevoznika na tu funkciju što govori o kvalitetu našeg preduzeća i našeg kadra